joi, 23 mai 2013

SCOALA LUI ANDREI-"Copil ca tine sunt si eu”


In cadrul programului TARA LUI ANDREI-SCOALA LUI ANDREI-  Scoala Speciala Valenii de Munte este inscrisa cu Proiectul „Copil ca tine sunt si eu” avem nevoie de voturile voluntarilor si ale prietenilor lor pentru a castiga – cat mai multe voturi inseamna victorie!!!

Va rugam sa votati!

Informatii pe adresa de e-mail   monicaene22@yahoo.com

MULTUMESC!

 

Un vizitator poate vota o singură dată, astfel:

a) După accesarea Website-ului, secțiunea Idei din Țara lui Andrei, Votează, vizitatorului i se va cere să parcurgă paşii necesari pentru crearea unui cont pe platforma Website-lui, prin completarea unui formular de înscriere.

b) După ce vizitatorul va completa formularul de înscriere menţionat mai sus, va primi, prin SMS, un cod de activare a contului.

c) Dupa recepţionarea SMS–lui, vizitatorul poate vota Proiectul preferat pe Website, prin introducerea codului primit din partea Organizatorului în spaţiul special demarcat în cadrul Secțiunii Votează,

În cazul în care vizitatorul nu respectă toți pașii de mai sus, votul sau nu va fi atribuit Proiectului pe care a dorit să îl voteze.

7.2.2 Orice tentativă de fraudă indentificată de către Organizator în cadrul acestui Program va fi sancționată, iar Proiectul în cauză va fi descalificat, dacă tentativa de fraudare a fost realizată cu acordul (direct / indirect) sau știinţa Participantului.

7.2.3 Participanții au dreptul de a-şi susţine Proiectele prin mediatizarea acestora pe orice canale de comunicare on-line, cum sunt: conturile de Facebook, Twitter, etc. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a solicita oricărui Participant să înceteze promovarea Proiectelor, având în vedere lipsa acordului Organizatorului de asociere a Proiectului cu terţe părţi implicate în mediatizarea Proiectelor, Participanţii fiind obligați să dea curs oricăror astfel de cereri ale Organizatorului. Refuzul poate conduce la sancţionarea cu descalificarea din Program.

7.2.4 În urma voturilor publicului, se va realiza un clasament al Proiectelor înscrise în Program. La finalul Fazei de votare, Organizatorul va întocmi un proces verbal ce constată clasamentul Proiectelor şi validează procedura de votare.

7.2.5 Clasamentul stabilit în urma votului publicului, acordat conform prezentei secțiuni, este relevant pentru determinarea Proiectelor câştigătoare în proporție de 40%.

7.3 În cadrul Fazei de evaluare a Proiectelor, juriul Programului va evalua toate Proiectele înscrise în Program, în conformitate cu condițiile stabilite în prezentul art. 7.3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu